Vrijdagavond in Wilderness
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
08 Mei 2009 | Nederland, Aalten
Een vrijdagavond-Wilderness-update……afwasje net gedaan (hebben wel een vaatwasser, maar met de plaatselijke waterdruk schiet je daar geen bal mee op), nu ff mail checken enzo. Nou ja, laat dat ff maar weg, je kunt gerust een bak koffie zetten én drinken voordat alle post is binnengehaald. Erg eigenlijk hè, mopperen over een trage internetverbinding. Ben gewoon te verwend wat communicatie per computer betreft…
Morgen weer naar de markt in Sedgefield. The place to be op zaterdagmorgen. Erg leuk opgezet en een hele relaxte sfeer. Allerlei kraampjes met lokale produkten: groente, melkproducten enzo, maar ook een gedeelte met kleding, sieraden en andere dingetjes. Nog lang niet alles gezien, maar wel verse groente en fruit voor een hele week ingeslagen. Voor bijna noppes. Ik denk dat we een gezellige besteding van de zaterdagmorgen hebben gevonden!
Je kunt er bovendien heerlijk ontbijten: Sep heeft er vorige week 3 pannenkoeken gehad, het was geweldig om hem te zien smullen. Lot heeft vooral veel bekijks in de rugdrager. Als een rasechte entertainer zwaait en lacht ze naar iedereen. Misschien moeten we er geld voor gaan vragen…
Kortom, we vermaken ons hier prima. Veel gezien al, leuke en minder leuke dingen. Het verschil tussen de blanke en zwarte bevolking is duidelijk merkbaar. Erg jammer dat het zo moet gaan.
Voor René is het studentenleven begonnen, overdag zit hij in de schoolbanken, ’s avonds zit ‘ie met z’n neus in de boeken. Ik heb gisteren Ewalt en Gail (de docenten) ontmoet, hele lieve mensen. Erg leuk om dit van dichtbij mee te maken en ik geloof zeker dat de keuze voor BSR een hele goeie is geweest!!
08 Mei 2009 - 19:39
Harry En Angelien:
hey, sandra
super om weer iets te horen en vooral dat het allemaal meevalt. we kijken weer uit naar het volgende berichtje.
gr. ons -
08 Mei 2009 - 19:40
Zus Enzo:
Ha zus,
Leuk om ook op deze site weer wat van je te lezen.
Fijn dat het zo goed gaat!!!
Nou tot de volgende blog maar weer en hpen dat jullie er dan ook wat foto's op kunnen zetten.
kuzz Jezusje -
09 Mei 2009 - 20:01
Geertien:
Hey meis,
Zuid-Afrika is toch nét iets te ver om naar toe te gaan met mijn kratje om de vuile vaat op te halen om in mijn vaatwasser te zetten, ik help van de zomer (winter bij jullie) wel een keertje!! :-)
Lekker blijven genieten, genieten wij hier mee!!
Liefs.
09 Mei 2009 - 21:30
Berend:
Jo Maatje,
Je bent alweer lekker actief geweest vandaag. Ik achter de pc om zak uit te zoeken voor de basisschool. Vandaag hout gezzagd voor de komende winter. Boeiend he. Rene zn leventje is begonnen. hoe zit jouw leventje nu in elkaar. De buurtverkenner of ??/
groet